Skip to content

18/12/2019 News

SBK за підтримки ELF презентували новий відеопроєкт про мотоспорт

Напередодні Дня Святого Миколая організація SBK.ua оголосила про запуск нового   проєкту – серії відеороликів «Мотоспорт – наше життя». Бренд ELF, який вже другий рік поспіль виступає Генеральним партнером Чемпіонату України з шосейно-кільцевих перегонів та тісно співпрацює з SBK.ua, повністю підтримав таку ініціативу.

З брендом ELF Чемпіонат з мотокільцевих перегонів України SBK пов'язують не тільки любов до мотоспорту й жага перемог, але і партнерство. У кінці грудня мотоорганізація представила світу перший ролик із серії «Мотоспорт – наше життя», в якому учасники мотогонок розповідають свої особисті історії та шлях до успіху. Це історії про любов до мото з першого погляду, про те, як мотоцикл стає продовженням тіла спортсменів, та як любов до швидкості змушує сідати на байк знову і знову. Планується, що в роликах братимуть участь усі, кому небайдужий мотоспорт, і кому є що про нього розповісти.

Як каже Віктор Сержан, менеджер з маркетингу компанії «Тотал Україна», до якої входить бренд ELF, серія відеороликів покликана привернути увагу та об'єднати всю мотородину. 

«Як бренд ELF ми раді виступити генеральним партнером Чемпіонату України ШКМП. Мотоспорт – це красиво, емоційно, неперевершено. Ми вдячні команді SBK.ua за плідну та віддану співпрацю у Чемпіонаті, тому вирішили також підтримати їх в новому проєкті. Адже у кожного з пілотів свій шлях до успіху, своя цікава історія, і всі вони варті того, щоб про них дізналися, якомога більше людей. Крім того, ми можемо залучати до нашої сім'ї ще більше таких же небайдужих».

Завдяки таким відданим своїй справі людям і організаціям, як SBK, мотоспорт в Україні живе сьогодні і може розвиватися у майбутньому.

Детальніше про мотоспорт ви дізнаєтеся з перших вуст безпосередніх учасників Чемпіонату у ролику «Мотоспорт – наше життя». Перший ролик з серії можна подивитися за посиланням.