Skip to content

06/05/2021 News

Лінійка ELF поповнилася новою трансмісійною рідиною ELF Tranself NFX SAE 75W

ELF Tranself NFX SAE 75W

ELF — бренд компанії Total — презентує нову трансмісійну рідину ELF Tranself NFX SAE 75W. Вона прийшла на заміну знятим із виробництва ELF Tranself NFJ та NFP 75W-80 і повністю відтворює сферу їхнього застосування. 

Олива синтетичної технології ELF Tranself NFX SAE 75W призначена для високонавантажених трансмісій, що працюють за екстремальних умов. Рекомендована передусім для зручного перемикання передач у холодну пору року. До того ж нова олива забезпечує максимально плавну роботу й тривалу експлуатацію редуктора навіть у сильну спеку. Високий показник в’язкості та низька температура застигання гарантують ідеальне змащення за будь-яких температур, а особлива структура рідини зумовлює дуже високу стійкість до утворення піни. Важливо й те, що ELF Tranself NFX SAE 75W допомагає заощаджувати пальне. 

Перші клієнти зазначають такі переваги оливи, як захист від зносу, завдяки якому шестерні працюють навіть під найсильнішим напруженням, а також інертність до ущільнювачів. 

Трансмісійна рідина офіційно схвалена й рекомендована для механічних коробок перемикань Renault-Nissan-Mitsubishi, як-от Sx, Jxx, TLx, NDx, NDk1, Pxx, DBx. 

ELF Tranself NFX SAE 75W можна придбати у офіційних дистриб'юторів та партнерів.