Skip to content

06/11/2018 News

ELF та Renault святкують 50-річчя співпраці запуском нової лінійки моторних олив

Бренд ELF та французький автовиробник Renault вже 50 років працюють разом, розробляючи та впроваджуючи інновації в автотовари. Відсвяткувати півстоліття такого тандему компанії вирішили символічно – створивши кобрендингову лінійку моторних мастил ELF Evolution RN-Tech, що підходить для моделей авто Renault 2018-го року випуску.

Натхненням для створення нової лінійки, в яку входять три різновиди олив, стала плідна колаборація. Спільні погляди на розвиток авторинку, впровадження нових тенденцій, пошук ідей, дотримання якості у виробництві допомогли партнерам стати максимально продуктивними. 

У чому переваги ELF Evolution RN-Tech Line? 

Бренд ELF розробляє продукти не тільки для водіїв звичайних авто, а й для автогонщиків. Головний орієнтир – покращення моторних олив задля захисту двигунів автівок Renault від зношування й корозії, а також продовження строку їх експлуатації. 
Створюючи нову лінійку бренд ELF в першу чергу мав на меті збільшення продуктивності та надійності двигунів. Крім того, нові мастильні матеріали сприяють економії палива завдяки зменшенню тертя елементів двигуна. Кожна з нових олив має певне призначення та переваги. Так, олива RN-Tech Elite FE 0W-20 створена для нової моделі Scenic IV MPV та допомагає зменшити витрати пального на 3%. А ELF Evolution RN-Tech Sport 0W-40 розроблялася для спортивного купе Alpine A110. Оливи створені з урахування екологічних вимог та стандартів Асоціації європейських виробників автомобілів RN17, RN17 FE і RN RSA. 

Віцепрезидент Total Lubrifiants Матьє Сула зазначив, що колаборація з Renault буде тільки розвиватися: 

«Попри всі випробування компанії ELF і Renault успішно співпрацюють уже упродовж 50 років. Більше того, все тільки починається, адже спільно з компанією Renault ми готові долати будь-які екологічні, технічні та комерційні виклики, які можуть трапитися нам у майбутньому».