Skip to content

10/03/2020 News

ELF Moto серед призерів престижної німецької премії Best Brand Award

Щорічно відомий німецький торговий журнал складає рейтинг кращих брендів в різних категоріях. Список лідерів складається за результатами опитування серед дилерів та споживачів та включає багато різних категорій. Мастильні матеріали ELF Moto опинилися серед призерів престижної премії. 

Так, ELF Moto вибороли 2 місце в категорії Dealer Satisfaction – Lubricants (Задоволення потреб дилерів – Мастильні матеріали). Така відзнака підтверджує, що бренд активно працює над тим, щоб задовольнити потреби споживачів. Саме за популярність у покупців, бренд обирають магазини та торгові мережі. 

Асортимент мастильних матеріалів ELF Moto розроблений для водіїв мотоциклів та учаcників мотоперегонів. Мастила бренду створені, щоб двигуни та запчастини мотоциклів, квадроциклів, скутерів, мопедів могли працювати на найвищому рівні. Продукти лінійки ELF Moto захищають транспорт від зносу та корозії, зменшуючи витрати на обслуговування та забезпечуючи тривалий термін експлуатації. 

Престижні винагороди для бренду Total, до складу якого входить ELF, – це не тільки визнання. Це мотивація і надалі покращувати власне виробництво, впроваджувати найновіші технології та залучати кращих професіоналів для створення ідеальної продукції.